Kiukaat

Magnum Original kiukaat

Magnum Original sähkökiukaan suojaetäisyys mahdollistaa trendikkäät  ja viimeistellyt lauderatkaisut. Kiukaiden suojaetäisyys on alalauteelle vain 20mm. Original kiukaissa on painovoimainen ilmankierto kiukaan keskiosalla, joka takaa kiukaan kivitilan nopeamman lämpenemisen ja kiukaan ulkopinnan jäähdytyksen.

Kiukaassa on 12kpl kuituvaloja jotka valaisevat kiukaan puolestavälistä kiukaan kivipintaa ylöspäin. Löylyä heittäessä vesihöyry kohtaa valon ja antaa saunomiselle miellyttävän eloisan tunnelman. Valon lähteenä toimii yhden watin led projektori josta saadaan yllättävän hyvä valaistus kiukaalle.

Kaikissa Magnum-kiukaissa tulee erillinen kiukaan ohjauspaneeli, jonka voi asentaa saunassa 1000 mm korkeuteen. Ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa päälläoloaikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastusmahdollisuus. Ohjainpaneelin kaapeli on 10m pitkä.

Lisää Original kiukaasta
Galleria, kiukaat 36

Magnum Lite kiukaat

Magnum Lite taas on valoton malli Original mallin kiukaasta. Lite mallin suojaetäisyydet on alle 700mm 50mm ja yli 700mm 100mm. Integrointimahdollisuudet on kiukaalla hyvät.

Kaikissa Magnum-kiukaissa tulee erillinen kiukaan ohjauspaneeli, jonka voi asentaa saunassa 1000 mm korkeuteen. Ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa päälläoloaikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastusmahdollisuus. Ohjainpaneelin kaapeli on 10m pitkä.

Kiuasta on saatavilla 6,6kw, 9kw ja 10,5kw tehoisina. 10,5kw malli on korkeampi kuin muut, kuten Original mallissa.

Lisää Lite kiukaasta
Kiukaat 2

Magnum Cenik Kiukaat

Cenik malli suunniteltiin huomioiden ne asiakkaat, jotka eivät halua integroida kiuasta alalauteen läpi. Alaosaltaan matala Cenik on erittäin näyttävä ja muhkea malli perinteisten lattiakiukaiden ystäville. Korkeampi yläosa pitää kivimäärän suurena, joka takaa lempeät ja happirikkaat löylyt.

Kaikki Magnum kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia ohjauskeskuksella. Ohjainpaneelin vakiokehys sisältää muovisen läpinäkyvän kehyksen, jonka taustaväriksi voi valita kuusi erilaista taustaväriä. Näiden lisäksi on myös läpikuultava tekstuuri joka voidaan laittaa värien päälle. Yhteensä vaihtoehtoja on 12 erilaista! Ohjauspaneeli asennetaan kojerasiaan, samanlaiseen mihin valokytkimet asennetaan. Ohjauspaneeli voidaan asentaa saunassa 1000mm korkeuteen.

Cenik mallin suojaetäisyydet on 100mm palaviin materiaaleihin. Integraatioreijän koko 570mm ilman kaulusta. Integrointikohteisiin suosittelemme Magnum Lite malleja alaosan korkeuden takia, ellei alalaude tule maksimissaan 500mm korkeuteen.

Lisää Cenik kiukaasta
Kiukaat 3

Magnum Ruutu L ja C

Ruutu kiuas on Magnumin vastaus ns verkkokiuasta haluaville. Kiuasta saa kahdella eri verkkokorkeudella niin integrointikohteisiin kuin lattia-asennuksiin.

Ruutu C on tarkoitettu lähtökohtaisesti kohteisiin, jossa kiuasta ei integroida lauteen läpi. Ruutu C sopii mataliin saunoihin myös integroituna, alalauteen ollessa 500mm korkeudessa.

Ruutu L sopii integrointikohteisiin, jossa alalaude on maksimissaan 700mm korkeudella. Näyttävä myös lattia-asennuksena!

Ruutukiukaassa on sama Finlandia ohjauskeskus kuin aikaisemmissakin Magnum kiukaissa, varustettuna Finlandia ohjauspaneelilla. Ohjauspaneelin voi asentaa saunassa 1000 mm korkeuteen. Ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa päälläoloaikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastusmahdollisuus. Ohjainpaneelin kaapeli on 10m pitkä. Ohjauspaneeli sopii myös integroitavaksi osaksi valokytkimiä, koska vakioasennus tulee samanlaiseen kojerasiaan kuin valokytkin.

Ruutu L kiukaita on saatavilla 6,6kW, 9kW ja 10,5kW malleina.

Ruutu C on saatavilla vain 6,6kW ja 9kW tehoisina.

Lisää Ruutu kiukaista
Kiukaat 1